Gastenboek / Guestbook

Naam / Name
E-mail
Website
Bericht / Message
  Vul code in / Enter code:

 
[ 1 ]
03-05-2014 19:51
Petra
Was gaaf man. Goeie vent, goeie stevige massage. En heerlijk happie einde.
15-08-2013 16:07
Sarah
As an expat I felt pretty lonely. The Dutch are nice enough, but it takes time to get settled in. Besides, Amersfoort is not the most exciting city of the world. After three months I decided to pick up the phone and try Vrouwenmassage. William came, I had a gorgeous time with him that evening and many evenings after that ...
15-08-2013 16:07
Jannie
Nu ik een stoma heb, durf ik geen contact met mannen meer te zoeken. Maar mijn lustgevoelens zijn niet minder. William is te gek. Hij durft te vragen, doet heel voorzichtig en geeft me een super veilig gevoel. Bij hem voel ik me volwaardig vrouw. Het is een godsgeschenk!
15-08-2013 16:06
Roselien
Vrouwenmassage leek me wel wat. Ik ben heel gelukkig getrouwd, heb vier kinderen en we hebben het goed, maar druk. Ik was gewoon toe aan een presentje voor mezelf. Hij heeft me liefdevol gemasseerd, afwisselend hard en zacht gemasseerd en hij heeft me op intieme plekken zo ontspannen en gewoon laten genieten: abnormaal. Eens in de maand mag ik dit van mezelf. Het maakt me een leukere vrouw en een betere moeder.
15-08-2013 16:06
Gea
Koos is al 15jaar dood. Geen andere man, dat wil ik niet.Mijn dochter vond William voor me. Ik zag er eerst niks in, maar het is lekker hoor. Geen seks of gekke dingen, dat wilde ik niet. Hij raakte me zo zachtjes aan, alsof ik twintig was. Jammer dat het te duur is voor elke week.
[ 1 ]