Links

..

Tevreden klanten

Mijn man is al twee jaar lang in gevecht met prostaatkanker. Niet alleen zijn interesse in seks, maar ook zijn interesse in mij als partner leek al tijden weg. Op mijn verjaardag kwam hij met het voorstel om vrouwenmassage voor me in te huren. Ik was zeer ontroerd!

William is een heel normale vent, het voelde gelijk bij de eerste handdruk al goed. Mijn man bleef er de hele tijd bij en William ging daar volkomen natuurlijk mee om. Het was voor mij fantastisch om mijn vrouw-zijn weer eens te beleven, mijn man genoot van het schouwspel en William  wist mijn oude lijf heel goed en netjes tot leven te brengen. Het is misschien wel het mooiste cadeau dat ik ooit van mijn man kreeg: juist omdat we het nog samen beleefden.

Marina

Ik krijg genoeg ‘one-night-stands’ aangeboden. Heerlijk hoor, maar wel erg eendimensionaal. Voor mijn afstuderen gaf het dispuut me een vrouwenmassage cadeaubon. Ik vond het eigenlijk helemaal niks. De meiden hebben de afspraak uiteindelijk gewoon gemaakt en daar stond William in ons studentenhuis. Hoop gelach en gedoe, maar het was heerlijk. Geen mannenego dat wil scoren, geen ‘nu moet jij’: gewoon, heerlijk ontspannen liggen, een wereldse massage en ja, dat erotische strelen was een kadootje. Juist omdat er daarna niets hoefde. Dat een oudere vent zoiets teweegbrengt… Lekker, ondeugend en totaal anders!

Els