Massages

Werkwijze

Via de mail of telefonisch hebben we een afspraak gemaakt. Ik ontvang je en neem je mee naar de massagekamer. Daar is het heerlijk warm, staat de muziek zachtjes aan en ruikt het heerlijk. 

Hygiëne is essentieel. Daarom vraag ik je om voor de massage (thuis) te gaan douchen.

Als masseur draag ik een short en een t-shirt. In principe masseer ik niet naakt omdat het om jouw massage gaat. In overleg kan ik mijn kleren uitdoen. 

Ontspan en relax maar alvast. Laat het rustig over je heenkomen.

Ik begin meestal met je benen en je voeten. Zo went je lichaam alvast aan mijn handen. Vaak zijn buik en borsten intiemer, die komen dus pas later aan de beurt. Via je billen ga ik verder met je rug, schouders en nek.

Voel jezelf wegzakken in het matras, laat je gedachten oplossen. Na een hoofdmassage, zal ik je vragen om te draaien, zodat ik verder kan gaan met de voorkant van je lichaam. Ook nu begin ik onderaan met je dijen en bovenbenen om daarna je buik en borsten te masseren. Ik neem er lang de tijd voor om je volop te laten genieten van het aanraken en de sensualiteit. Een vagina massage hoort er standaard bij.  

De kosten

Een goede massage waarbij je hele lichaam aan bod komt, duurt minstens1,5 uur. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor deze behandeling. En weeg vooral af wat het jou oplevert!

Tevreden klanten

Woon al jaren in een bejaardenwoning. Koos is al vijftien jaar dood. Aan een andere man heb ik geen zin. Mijn dochter vond William voor me. Ik zag d'r niks in, maar het is lekker hoor. Geen seks of gekke dingen, dat wilde ik niet. Hij raakte me zo zachtjes aan, alsof ik twintig was. Jaamer dat het te duur is voor elke week. .

Gea

As an expat I felt pretty lonely. The Dutch are nice enough, but it takes time to get settled in. Besides, Amersfoort is not the most exciting city of the world. After three months I decided to pick up the phone and try Vrouwenmassage. William came, I had a gorgeous time with him that evening and many evenings after that ...   

Sarah