Over ons

Ik ben William:  een man van 49 jaar, stevig postuur, vriendelijk van karakter. Jarenlang werkte ik als organisatieadviseur: analyses maken, rapporten schrijven, vergaderen met mannen in driedelig grijs. Met veel plezier gedaan, maar de laatste jaren miste ik het werken met gevoel, met échte mensen.

Ik houd er van om mensen te ontmoeten, naar ze te luisteren en er voor hen te zijn. Anderen laten genieten van hun eigen lichaam, dat vind ik mooi.  Het viel me op hoeveel vrouwen, in alle leeftijden, met en zonder relatie, ziek, gehandicapt en gezond, kritisch zijn op zichzelf en moeite hebben om hun behoefte aan intimiteit – dus niet zozeer aan seks -  fijn ingevuld te krijgen. Met vrouwenmassage hoop ik  vrouwen een positief gevoel voor hun lijf en een prettige intieme ervaring te geven.

Tevreden klanten


Vrouwenmassage leek me wel wat. Ik ben heel gelukkig getrouwd, heb vier kinderen en we hebben het goed, maar druk. Ik was gewoon toe aan een presentje voor mezelf. Eerlijk is eerlijk, toen ik William zag, vond ik het absoluut geen mooie man. Door zijn naam dacht ik aan een ranke Brit met krullen. Aan William is niks Brits of krullerigs. Maar naarmate de massage vorderde vergat ik dat helemaal. Hij heeft me liefdevol geschubd en afgedroogd, afwisselend hard en zacht gemasseerd en hij heeft me op intieme plekken zo ontspannen en gewoon laten genieten: abnormaal. Eens in de maand mag ik dit van mezelf. Het maakt met een leukere vrouw en een betere moeder. 

Roselie

Nu ik een stoma heb, durf ik geen contact met mannen meer te zoeken. Maar mijn lustgevoelens zijn niet minder. William is te gek. Hij durft te vragen, doet heel voorzichtig en geeft me een super veilig gevoel. Bij hem voel ik me volwaardig vrouw. Het is een godsgeschenk.

Jannie